lördag 7 februari 2009

Ett litet reportage från Scrappa Mé Mej

I dag har jag och min dotter varit inne hos Gunilla på Scrappa mig.
Jag tänke ni skulle få se hur hon har det i sin affär & ateljé Vi bara måste börja med en bild på alla härliga papper hon har. Här måste man bara ta en runda varje gång man kommer dit.
Självklart har Gunilla nästan alltid ett rea bord med papper som hon säljer ut.
I bland kan man även hitta andra små go saker där så som pennor och stämplar mm.
Nu fortsätter vi runt i affären. Häng med mig runt ........
En större bild av ena delen av Gunillas affär. Hon har verkligen gjort ett toppen jobb med att få den nya lokalen så fin. Hon ska ha allt beröm för att hon lyckats få den så fin.
Längst bort i affären ser ni Gunilla själv.

På dessa hyllor finns det massa olika saker till försäljning. Pro market pennor, Album, Stämplar, Pennor, AZ, Akryl klossar, Glitter lim, Fäst material, ja allt det du behöver till din scrapbooking hittar du här. Här ser vi ett urval av det Gunilla har till försäljning. Stämplar, blommor, diverse olika dekorationer. På stämpel sidan finns det många olika märken att välja mellan. Passar allt från dig som är nybörjare till dig som har erfarenhet redan av scrapbooking.


I denna hylla har Gunilla massor med verktyg och roliga stämplar som man får låna när man är hos henne. Gunilla ger även tips och idéer till er som vill. Hon vill ge sina kunder det bästa :o)På denna bild ser vi det stora härliga scrapbordet. Här finns det platser för många scrappande tjejer. Gunilla har satsat på ljusa och fina lokaler som gör att man trivs och känner sig

Varmt välkommen.

På denna länk hittar du hennes öppettider och webb butik= alltid öppen:1 kommentar:

Anneli sa...

Bra bilder du har tagit på Gunillas butik, det är så roligt att hon ha startat upp en butik i Kalmar. Det är dåligt med scrapp butiker i Kalmar. Så det är så roligt att vi har Gunilla, ska ditt på onsdag och scrappa.

// Kram Anneli